Sabtu, 06 Desember 2014

The Year of 2016 Audi q5

Here ar the few options of 2016 Audi Q5:

    Audi 2016 q5 is incredibly widespread within the united and different European countries as a result of it contains all the items that someone needed to travel from one place to a different place while not facing any hurdle.
 within the latest Audi 2016 q5 you may notice that improved fuel intense power. It controls the fuel and manages to convey additional distance within the less fuel. 2016 Audi q5 modification created by considering the person’s necessities within the automobile.
 the most recent Audi version consists of a pair of45-HP 2.0-liter gas turbo or a 190-HP a pair of.0-liter turbo diesel four-cylinder engine. it's the exceptional options that no different company launched. Except this 272-HP three.0-liter turbo diesel, V-6 is additionally accessible during this automobile.
    2016 Audi q5 contains triple-turbo three.0-liter TDI with 354 power unit and five hundred lb-ft of force that improves the speed of the automobile and build it ready to run utterly on the road.
    2016 Audi q5 design in keeping with the road demand and therefore the body of this automobile contains pure material that's terribly effective and reliable.
    The tires of 2016 audi q5 have improved and currently it's become stronger and reliable for various roads.
    Audi 2016 q5 contains light-emitting diode or leaser headlamp that may unfold the sunshine on the wide space within the night. principally individuals don't become in a position see the items attributable to dim light-weight. However, you may not notice the matter of such things during this automobile.
    This automobile contains the feature of larger wheel together with S-line packages, and matte paint possibility.
 it's additional places for the individuals to take a seat within the automobile long with the total family. Car review However, around vi individuals will sit during this automobile simply.However, on top of things has been adscititious to the current card with the exceptional power that no different company has launched in their product recently. once doing the analysis from the general public, these changes are created within the automobile that what individuals needed from USA and which kind of things we should always place within the 2016 Audi q6.

Jumat, 28 November 2014

car sewa mobil jogja companies

Shon creader professional crp129. launch x431 iv Democrats have expressed support for helping the car sewa mobil jogja companies. President-elect Barack Obama called the auto business "the backbone of American manufacturing," but he doesn't take office until Jan. 20. launch x431 . Adds Chhabria, ?Ajay Acharya (film?s producer) felt that our young audience is increasingly excited about special cars they see in international movies. We dreamt of a car that would shock the world.? Personal and Pleasure Vehicles classified in the personal or pleasurable category are the least expensive vehicles to insure. These automobiles are used for everyday errands or activities. They are usually driven around town within a small mileage radius. Auto insurance rates always vary by state and the age, make, and model of the vehicle. Classy Cars Available at Wedding Car Hire Firms! = autolink al301 review, }); Flowers at the Kingston locks in Kingston, Ontario, the site of an apparent honor in which Mohammad Shafia, his wife, and son are charged with killing his three daughters. Zainab Shafia, 19, Sahari Shafia, 17 and Geeti Shafia, 13 and their relative Rona Amir Mohammed, 50,who were discovered in a submerged car at the site of the locks on June 30. Photograph by: Marcos Townsend, We made aluminum batteries with manganese dioxide, said junior Christine Codignotto of the team from Cornell University, which won last year's competition with a zinc air battery-powered car called Zapdos. Linked encouraged: Autel TPMS steering angle sensor reset James x431 auto diag with Autel VAG505 If you have any type of questions regarding where and the best ways to use jogja mobil, you could call us at the web page.

Kamis, 30 Oktober 2014

Lamborghini Veneno Mobil Termahal di Dunia

Mobil ini merupakan salah satu mobil termahal di dunia. dari penampakannya saja sudah keren bro, gimana ya rasanya nginjek pedal gas mobil mewah kayak gini. Wah jadi berangan-angan nih, :P. Oke lupakan... lupakan... lupakan. udah lupa kan??? Sekarang seriusssss.

mobil termahal di dunia
mobil termahal di dunia

Lamborghini mewah ini dihargai US$ 4 juta atau sekitar Rp 41,06 miliar di Indonesia. wuiihhh, mahal banget ya bro, kapan gw bisa beli, nabung sampe berapa tahun tuh dapet duit segitu, hahahahahahh.

Mobil asal pabrikan mobil mewah Italia ini memang selalu menarik perhatian banyak orang. Lamborghini Veneno ini dibuat dengan mesin V12 dengan kapasitas sebesar 6.5L. Dengan mesin ini, mobil ini mampu memproduksi tenaga sebesar 750 tenaga kuda. Anda bisa merasakan sensasi kecepatan sampai dengan 355,6 km/jam. Bawa cewek gass polll bro, aseeeeekk.

Sabtu, 18 Oktober 2014

Kecepatan Mobil Koenigsegg Agera R

Ada level dimana mobil berfungsi sebagai alat untuk mempermudah perpindahan manusia, namun ada juga orang yang berada pada level bahwa memiliki mobil adalah sebuah cara menunjukkan status social seseorang dan juga eksistensi mereka. Itulah mengapa banyak orang yang sangat mementingkan kendaraan pribadi yang mewah dan juga fantastis. Adalah sebuah kebanggaan tersendiri jika Anda sebagai pecinta mobil untuk memiliki salah satu dari beberapa mobil tercepat di dunia.

Koenigsegg Agera R adalah salah satu dari beberapa mobil tercepat di dunia. Mobil ini bisa dipacu hingga kecepatan 418 km/jam. Produsen dari mobil ini adalah Koenigsegg pada tahun 2011 yang berada di Swedia. Disainer mobil ini mengatakan bahwa mobil ini memiliki ban khusus yang dapat mencapai kecepatan tertinggi 440 km/jam. Mobil ini hanya dapat membawa dua penumpang. Dengan harga yang sangat fantastis, yaitu $1,6 juta, Koenigsegg Agera R ini dapat mencapai 0-60 km dalam waktu hanya 2,8 detik. Mobil ini ternyata juga berhasil mencatatkan namanya dalam rekor dunia terbaru dalam hal kecepatan akselerasi. Kecepatan akselerasi mobil ini ternyata sanggup mengalahkan Bugatti Veyron Super Sport yang sampai saat ini berpredikat sebagai pemegang rekor mobil dengan kecepatan tertinggi di dunia. Catatan tersebut dibuat saat Racelogic VBox menggelar uji kecepatan mobil di Angelholm, Swedia. Dari catatan tersebut, Koenigsegg Agera R dapat melakukan akselerasi kecepatan yang bisa dibilang sangat menakjubkan. Mobil tercepat di dunia ini mampu melaju dari keadaan diam hingga kecepatan 300 kilometer per jam dalam waktu hanya 14,53 detik saja.



Koenigsegg ini bisa dibilang berbeda dari produsen hypercar volume rendah lain, karena Koenigsegg mengembangkan dan memproduksi mesin sendiri di rumah. Sebagian besar dari pengamat otomotif mengatakan bahwa mobil ini dirasa terlalu mahal. Namun, dengan spesifikasi dan juga kelebihan kelebihan lainnya, harga tersebut sudah sangat pantas untuk Koenigsegg Agera R. Dengan segala kemewahannya, Anda dijamin tidak akan kecewa dengan kualitas mobil super berkecepatan sangat tinggi ini, jadi Anda tidak perlu merasa khawatir jika ingin membeli mobil ini.